C's demana suport als santcugatencs per entrar per primer cop al consistori


  • Comparteix:

Carme Gómez ha comptat amb el suport d'Albert Rivera

Carme Gómez ha comptat amb el suport d'Albert Rivera

Ciutadans (C's) es marca com a objectiu entrar a l'Ajuntament per primera vegada, amb una forquilla d'entre un i tres representants. En l'acte de presentació de l'alcaldable de C's, Carme Gómez, la formació també es compromet a 'posar sentit comú dins de la política', treballar contra la corrupció i fomentar polítiques d'habitatge que permetin arrelar els joves a la ciutat.

C's espera superar el nombre de vots de fa quatre anys per aconseguir per primera vegada entrar al ple de l'Ajuntament. Gómez ha destacat que la llista que encapçala és garantia de pluralitat i, per això, lluitaran per aconseguir el seu objectiu.

Carme Gómez

És difícil, necessitem 1.500 vots, però no per això ens pararem. El nostre objectiu és aconseguir d'un a tres representants.



L'acte de presentació de Carme Gómez ha comptat amb la presència del president del partit, Albert Rivera. Rivera ha destacat que l'objectiu de Ciutadans és 'fer neteja dins dels Ajuntaments catalans' i conciliar els ciutadans amb la classe política. També ha subratllat la força de l'agrupació a Sant Cugat.

Albert Rivera

És una de les principals poblacions per a C's. L'objectiu és intentar superar els resultats de 2007.






La presentació ha tingut lloc a la Casa de Cultura amb l'assistència d'una trentena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.