Jaume Sanmartí promet preservar el model de poble de Valldoreix i atendre les necessitats dels ciutadans


  • Comparteix:

Jaume Sanmartí ha presentat el seu programa polític en una roda de premsa

Jaume Sanmartí ha presentat el seu programa polític en una roda de premsa

L'expresident de l'EMD Jaume Sanmartí promet preservar el model de poble de Valldoreix i atendre les necessitats dels ciutadans si surt elegit president en les eleccions municipals. Sanmartí, que es presenta com a independent sota les sigles del Bloc Municipal de Catalunya, es proposa aconseguir 'una legislatura de la unitat i l'esforç conjunt' on es doni protagonisme a les persones i es fomenti la cohesió entre els veïns.

La candidatura de Sanmartí vol canviar el plantejament polític per enfocar les accions de l'equip de govern d'acord amb les necessitats ciutadanes i orientar-les directament als valldoreixencs. Sanmartí promou l'administració pública 'transparent, eficaç i ben organitzada' i busca proporcionar als ciutadans 'un servei preventiu i personalitzat' a través de la incorporació de vigilants als carrers de l'EMD.

El candidat independent Jaume Sanmartí explica quins són els objectius del seu programa polític.

Jaume Sanmartí

Cal potenciar el model de poble i fomentar l'atenció a les persones. Cal atendre les demandes de la gent del poble amb eficàcia.


D'acord amb la voluntat social del seu programa polític, l'expresident de l'EMD també vol reclamar la competència d'assistència social a l'Ajuntament de Sant Cugat i proposa la construcció d'un CAP i d'una assistència geriàtrica pública.

Jaume Sanmartí, que va ser vocal per CiU a Valldoreix, es presenta amb el Bloc Municipal de Catalunya, una formació que integra Solidaritat Catalana per la Independència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.