uaSC veu electoralisme en la licitació de les obres de l'avinguda Pere Planes


Temes relacionats

Licitades les obres de l'avinguda Pere Planes, després d'anys de reivindicació veïnal (29/mar/11)

La CUP veu 'electoralisme' en les darreres inauguracions d'equipaments i espais (20/mar/11)

El PP veu electoralisme en l'inici de la construcció de les pistes de la Guinardera (28/feb/11)

L'equip de govern censura les crítiques 'electoralistes' de PSC i ICV a la videovigilància (15/feb/10)

Els veïns del carrer Pere Planas critiquen que l'Ajuntament només compacti el terreny i no opti per pavimentar-lo (28/mar/01)


  • Comparteix:

Jaume Massanés veu 'electoralisme' en l'anunci de licitació

Jaume Massanés veu 'electoralisme' en l'anunci de licitació

El cap de llista d'Un Altre Sant Cugat (uaSC), Jaume Massanés, titlla d''electoralista' l'anunci del govern municipal de licitar les obres d'asfaltat de l'avinguda de Pere Planes de la Floresta. Massanés denuncia que l'equip de govern s'hagi negat a respondre les reclamacions dels veïns de la zona durant mesos i s'hagi 'guardat' aquestes obres fins abans de les eleccions municipals.

En declaracions a Cugat.cat, el cap de llista d'uaSC ha assegurat que l'actual canvi d'actitud està calculat per tenir acabades les obres dues setmanes abans de les eleccions.

Jaume Massanés

Nosaltres volem denunciar que ara es faci allò que en el seu moment es va negar als veïns per guardar-ho fins abans de les eleccions.


L'equip de govern va descartar destinar a les obres 132.000 euros de lliure disposició del consell de districte de la Floresta el juliol passat, al·legant que preferia fer-ho quan es pogués urbanitzar tota la zona, i no només pavimentar-la. Massanés ha dit que llavors tots els veïns estaven d'acord a asfaltar l'avinguda amb ciment lleuger i que, si el govern municipal té una raó no electoralista per canviar ara la seva posició, ha d'explicar-la.

Tot i això, Massanés ha celebrat la licitació de les obres pel benefici que suposarà per als veïns, tot i mostrar-se 'expectant' pel resultat d'unes obres 'fetes a corre-cuita'. En aquest sentit, l'alcaldable ha desitjat que no acabin 'com les del carrer Diputació, que ara s'ha de tornar a asfaltar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.