Ridao: 'La nova candidatura d'ERC no és un desmantellament, sinó una renovació'


  • Comparteix:

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha defensat la candidatura dels republicans a Sant Cugat, de la qual ha assegurat que aconseguirà com a mínim dos regidors a la ciutat. Durant la presentació del seu darrer llibre aquest divendres, Ridao ha manifestat la seva confiança en la 'renovació' de l'equip santcugatenc. Tot i això, el secretari general ha assegurat 'respectar' la decisió de l'anterior alcaldable, Raül Grangé, d'incorporar-se a les llistes de CiU, després de la seva marxa de la formació republicana.

Ridao s'ha mostrat convençut que ERC podrà revalidar la seva representació a Sant Cugat, amb dos regidors i, fins i tot, augmentar-la. Segons el secretari general d'ERC, la formació, juntament amb Reagrupament, presenta un programa basat en les polítiques de proximitat i no en 'el glamur' com altres formacions.

De fet, Ridao ha assegurat a Cugat.cat que la renovació dels membres de la candidatura i la coalició amb Reagrupament permetran assolir la fita. Ridao ha negat que aquest relleu sigui un desmantellament de la secció local.

Joan Ridao

Els partits no són convents de clausura i s'han d'obrir. ERC ha presentat una renovació que ja voldrien altres partits.




Ridao ha defensat la capacitat de la nova candidatura d'ERC per trencar amb l''hegemonia' de CiU i, per això, ha deixat la porta oberta als pactes postelectorals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.