El PSC critica 'l'ús partidista' dels QIM en època de precampanya electoral


Temes relacionats

CDC qüestiona la professionalitat de Cugat.cat (31/mar/11)


  • Comparteix:

Segons els socialistes, els QIM donen informació partidista

Segons els socialistes, els QIM donen informació partidista

El PSC acusa l'equip de govern d'utilitzar els Quioscos d'Informació Multimèdia (QIM) de manera 'partidista' i per fer precampanya electoral en els titulars oferts pel servei de Premsa de l'Ajuntament. Per aquest motiu, els socialistes demanen a l'equip de govern que faci un ús 'responsable' dels recursos públics destinats a informar la ciutadania.

El cap de campanya dels socialistes santcugatencs, Michael Cáceres, ha criticat que s'hagin col·locat aquests quioscos poc abans de les eleccions municipals. En aquest sentit, ha destacat que l'equip de govern està utilitzant aquests espais municipals per fer precampanya a través de la informació que es publica a l'espai dels titulars del servei de Premsa del consistori. Cáceres ha posat com a exemple la notícia que va generar el PSC sobre la liquidació dels comptes de l'Ajuntament i ha assegurat que només va sortir-hi la resposta de l'equip de govern.

Michael Cáceres

Informar el ciutadà és bo si es fa correctament. Demanem al responsable de comunicació de l'Ajuntament que faci un ús responsable dels recursos públics.





Els socialistes també han lamentat l'actitud de CDC respecte a la notícia publicada a Cugat.cat sobre la incorporació de Raül Grangé a les llistes de CiU. Segons Cáceres, aquest tipus d'actituds són negatives per a la democràcia i ha fet una crida als partits a respectar la professionalitat dels periodistes.

Cáceres ha destacat que CiU pensa que 'Sant Cugat és el seu mas' i, quan no es fa el que ells volen, tenen actuacions 'pròpies d'altres èpoques'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.