La CUP, contrària a la 'censura' dels blocs electorals


Temes relacionats

La redacció de Cugat.cat rebutja la imposició de blocs electorals en la informació de campanya ( 8/abr/11)


  • Comparteix:

Logotip de la CUP

Logotip de la CUP

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) mostra el seu rebuig a l'aplicació de quotes proporcionals a partir dels resultats de les últimes eleccions en les notícies de campanya. Segons la formació, aquest criteri silencia els partits minoritaris i perpetua el domini dels majoritaris. La CUP titlla d''anomalia democràtica' l'aplicació d'aquests criteris no-periodístics.

La CUP mostra el seu suport als treballadors de Cugat.cat, contraris a la imposició de blocs electorals per informar a la ciutadania durant la campanya electoral. Aquest criteri promou la publicació de notícies relacionades amb les formacions polítiques de la ciutat sense seguir criteris periodístics. També assigna a cada formació una quota de temps preestablerta, segons els resultats dels comicis locals del 2007.

El membre de la CUP Ignasi Bea ha mostrat la posició de la seva formació respecte aquesta qüestió. Són declaracions a Cugat.cat.

Ignasi Bea

És un escàndol que això continuiï passant perquè és una manera d'alterar les eleccions des del principi.



Totes les formacions amb representació al consistori, excepte CiU, es mostraven conformes amb els criteris de Cugat.cat per la publicació de les notícies durant la campanya. Això ha provocat que l'absència d'unanimitat dictaminés la utilització dels criteris de cobertura establerts a la Junta Electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.