Els candidats vallesans de CiU volen exportar el model de Sant Cugat al territori


  • Comparteix:

Els alcaldables de CiU al Vallès Occidental han presentat aquest dissabte el seu projecte per a les eleccions municipals a la ciutadania. L'objectiu és sumar esforços per fer front a la crisi econòmica amb una bona gestió. Els candidats convergents han coincidit a destacar que Sant Cugat és un bon exemple de lideratge en 'la recuperació de Catalunya'. Per això, i acompanyats pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, han signat un manifest amb els punts clau per fer esdevenir la comarca el motor de la recuperació.

Sostenibilitat, infraestructures, innovació, economia del coneixement i optimització dels serveis són els eixos de la campanya electoral de CiU a la comarca. 22 alcaldables de la federació han presentat aquestes línies estratègiques aquest dissabte en un acte al Claustre del Monestir.

Es tracta, diuen, d'unes eleccions que han de servir per guanyar un territori tradicionalment socialista per poder implantar el que consideren un model necessari en temps de crisi. Un model que, segons l'alcaldable santcugatenca, Mercè Conesa, ja aplica la ciutat i que serveix d'exemple per a altres municipis.

Mercè Conesa

Aquest model pot ser extrapolat a altres poblacions perquè els ciutadans el que volen és que s'administrin bé els seus recursos i tenir una bona qualitat de vida.



L'acte ha comptat també amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Lluís Recoder. El conseller ha descartat que l'acció de govern, marcada pels 'ajustos pressupostaris', pugui passar factura a les eleccions municipals.

Lluís Recoder

Confiem que el misstatge de canvi de les eleccions catalanes tingui una consolidació amb les municipals. Necessitem un país que vagi unit per sortir del pou.






Precisament, un dels punts de la campanya serà la cooperació entre els municipis i altres administracions per aconseguir aquest lideratge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.