Conesa (CiU) es compromet a reduir un 20% la despesa ordinària de l'Ajuntament durant el proper mandat


Temes relacionats

El PSC demana a Conesa que no doni lliçons de gestió financera (16/abr/11)


  • Comparteix:

L'alcaldable convergent durant la roda de premsa

L'alcaldable convergent durant la roda de premsa

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, es compromet a mantenir 'la sostenibilitat econòmica' del consistori i reduir la despesa ordinària un 20%, a través del projecte de ciutat intel·ligent. La convergent també ha advertit que el candidat del PSC, Ferran Villaseñor, no és el més apropiat per donar lliçons sobre els comptes del consistori de 2010, perquè l'Ajuntament de Montornès del Vallès, del qual ell és gerent, apareix a la llista de la Sindicatura per no haver presentat els comptes.

Conesa ha criticat els socialistes per donar informacions 'incertes' sobre els últims comptes de l'Ajuntament i ha assegurat que, com marca la llei, l'equip de govern els presenta cada any a la Sindicatura de Comptes. La candidata convergent ha criticat també Villaseñor per intentar donar lliçons de finances i li ha recordat que 'no és el més adequat per fer-ho'.

Mercè Conesa

No entenc que l'alcaldable del PSC s'atreveixi a dir que portarà els comptes de Sant Cugat a la Sindicatura i, en canvi, l'Ajuntament on ell és gerent no els ha portat encara.


En aquest sentit, Conesa s'ha reafirmat en la voluntat de mantenir l'equilibri entre els ingressos i les despeses del consistori i reduir, durant el proper mandat, les despeses ordinàries un 20% fomentant la ciutat intel·ligent, a través de la instal·lació de sensors de rec als parcs, a l'enllumenat i als contenidors, i de la xarxa de fibra òptica. La cap de llista de CiU ha destacat també la intenció de 'consolidar la transparència absoluta' en la gestió de l'Ajuntament.

La convergent s'ha compromés també a mantenir 'la proximitat i l'austeritat'. Conesa ha subratllat que només s'incrementaran els cossos policials i que hi haurà un aprimament considerable a l'administració. En aquest sentit, ha assegurat que els regidors 'no han de tenir dedicació exclusiva' i que podrien agrupar diverses àrees al seu càrrec.

La supressió de la revista municipal que reparteix l'Ajuntament bimensualment en format paper és una altra de les mesures que proposa CiU com a mostra d'austeritat. CiU es planteja l'opció de donar-hi un format digital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.