El PP proposa rebaixar un 25% l'IBI durant el proper mandat


  • Comparteix:

Jordi Carreras, acompanyat pel número 3 a les llistes populars, Bruno de Salvador

Jordi Carreras, acompanyat pel número 3 a les llistes populars, Bruno de Salvador

El PP es compromet a rebaixar l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) un 25% de manera gradual durant els propers quatre anys, en cas d'arribar al govern municipal. El candidat popular, Jordi Carreras, també ha avançat que se centraran en 'l'atenció al ciutadà i a la persona' i ha anunciat la creació de dues targetes destinades a famílies nombroses i a famílies de nova creació.

En matèria econòmica el PP ha explicat algunes de les mesures que tirarà endavant en un possible govern municipal encapçalat per la seva formació. Carreras, ha explicat que la ciutat ha viscut els darrers anys una etapa de creixement que considera, ja ha culminat. En aquest sentit Carreras ha anunciat una baixada gradual de l'IBI.

Jordi Carreras

Nosaltres proposem reduir l'IBI durant els propers 4 anys, a ser possible fins el 25%. Tenint en compte que és un impost que ha pujat molt.


Carreras ha explicat que la baixada d'ingressos que suposaria la rebaixa de l'IBI es podria cobrir reduint la despesa en protocol, en costos de representació de l'Ajuntament i la supressió de la revista 'Sant Cugat Avui'.

Una altra de les mesures que tirarà endavant el PP en cas d'arribar al govern municipal, és la creació de dues targetes per a famílies nombroses i famílies de nova creació per oferir-los ajudes socials.

Jordi Carreras

Proposem dues mesures, la creació d'una targeta municipal per a famílies nombroses amb avantatges que es puguin aconseguir i una altra targeta per a famílies de nova creació.






Carreras ha remarcat que una d'aquestes ajudes podria ser la rebaixa en el preu del transport públic i mesures amb possibles descomptes en comerços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.