Comellas (SI): 'Farem pedagogia de la independència des de l'Ajuntament'


  • Comparteix:

Comellas al plató de Cugat tv

Comellas al plató de Cugat tv

La candidata a l'alcaldia de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Maria Rosa Comellas, es marca com a prioritat fer pedagogia per la independència des de l'Ajuntament. La regeneració democràtica i la participació ciutadana són els altres eixos de la candidatura, que es compromet a promoure consultes ciutadanes sobre totes les decisions importants si arriben al govern. Mira l'entrevista a Cugat tv

Solidaritat farà pivotar la seva campanya sobre tres eixos: independència, regeneració democràtica i participació ciutadana. L'alcaldable de la formació ha explicat en una entrevista a Cugat.cat com es pot treballar per la independència des del món municipal.

Maria Rosa Comellas

Farem pedagogia per aconseguir una majoria social per poder proclamar la independència al Parlament.


Pel que fa a la regeneració democràtica, SI proposa limitar els sous dels càrrec electes en funció de la població de la ciutat així com revisar a la baixa els càrrecs de confiança i els directors d'àrea de l'Ajuntament.

D'altra banda, Solidaritat aposta per la implicació de la ciutadania en la presa de decisions. En aquest sentit, Comellas ha explicat que són partidaris de sotmetre a consulta populars les principals decisions municipals.

Maria Rosa Comellas

Volem crear mecanismes per sotmetre totes les decisions transcendents a consulta popular.


En economia, l'aposta de la formació passa per incentivar la recerca de mercats exteriors per a les empreses de la ciutat com a recepta contra la crisi.

La coalició independentista es marca com a objectiu assolir dos o tres regidors a les eleccions del 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.