Massanés (uaSC): 'Ni d'esquerres ni de dretes, la nostra ideologia és Sant Cugat'


  • Comparteix:

Jaume Massanés

Jaume Massanés

La plataforma veïnal Un Altre Sant Cugat (uaSC), encapçalada per Jaume Massanés, aposta per aprimar les despeses de l'Ajuntament, reforçar la participació juvenil i el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) per a la creació de treball i potenciar els habitatges de lloguer. Massanés assegura en una entrevista a Cugat.cat que només pactaran si aconsegueixen majoria per formar govern i amb la condició que les formacions treballin per i des de Sant Cugat. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Massanés assegura que el compromís electoral de la uaSC és senzill i fàcil d'avaluar en el decurs del mandat. Com a eixos principals del programa electoral, l'alcaldable ha destacat la reducció de la despesa de l'administració pública a través de la no-dedicació absoluta dels regidors i el repartiment de carteres amb criteris 'lògics'.

Massanés també destaca la necessitat que el joves tingui eines participatives i aposta per potenciar el Servei d'Ocupació Municipal (SOM), facilitant la recerca de treball, fent que esdevingui un viver d'empreses emprenedores i potenciant els cursos de formació.

El cap de llista de la plataforma veïnal explica què els diferencia de la resta de formacions polítiques i recorda que la seva voluntat és complir amb el seu programa electoral.

Jaume Massanés

Nosaltres ja portem anys fent feina a les associacions i entitats. Exigirem que la ciutadania de Sant Cugat ens evalui d'aquí a quatre anys.


Una altra de les propostes electorals és redefinir noves línies d'autobús en funció de la nova distribució dels barris i sectors de la ciutat.

Pel que fa a les perspectives electorals, la uaSC es proposa obtenir entre dos i tres regidors. Tot i això, assegura que treballen per aconseguir majoria al consistori i que només en aquest cas faran pactes amb altres formacions.

Jaume Massanés

Si no tenim majoria pactarem punts puntuals, però no entrarem a l'equip de govern. Si la tenim, pactarem amb aquelles que tinguin un programa similar al nostre.







Massanés assegura que no estaran mai en un equip de govern 'per aguantar la maleta'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.