Ja són oficials les 10 candidatures a les eleccions municipals del 22-M


Temes relacionats

Cugat.cat ofereix una cobertura especial de les eleccions municipals (18/abr/11)

55.053 santcugatencs podran votar als comicis municipals ( 1/abr/11)


  • Comparteix:

Ja s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona les 10 candidatures que es presentaran a les eleccions municipals del 22 de maig a Sant Cugat. Tots els caps de llista de les formacions s'estrenen per primera vegada com a candidats a l'alcaldia. Pel que fa a les eleccions a la presidència de l'EMD de Valldoreix, es confirmen les cinc candidatures que ja s'havien anunciat.

Mercè Conesa (CiU), Ferran Villaseñor (PSC), Joan Calderon (ICV-EUiA), Jordi Carreras (PP) i Mireia Ingla (ERC-R) són els candidats dels cinc partits i coalicions que, actualment, tenen representació al consistori. Però enguany hi ha cinc candidatures més, encapçalades per Carme Gómez (C's), Guim Pros (CUP), Maria Rosa Comellas (SI), Jaume Massanés (uaSC) i Josep Maria Clotet (FiV).

El 22 de maig es decidirà el repartiment dels 25 regidors del consistori i, també, qui ocupa la presidència de l'EMD de Valldoreix. Així, a més de votar les candidatures santcugatenques, els valldoreixencs votaran en una urna separada per decidir la presidència de l'EMD. Poden triar entre Joan Gaya (Candidatura de Progrés i Catalanista), Josep Puig (CiU), Josep Maria Canals (PP), Jaume Sanmartí (Bloc Municipal de Catalunya) i Arnau Martorell (CUP).

Poc més de 55.000 santcugatencs estan inscrits al cens per a les eleccions municipals del 22 de maig. El vot per correu es pot demanar fins el 12 de maig. El cens es pot consultar per Internet a santcugat.cat/cens, per sms i també trucant al 010.

Sant Cugat tindrà 27 col·legis electorals i 76 meses, igual que en les anteriors eleccions al Parlament de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.