CiU aposta per potenciar el SOM i l'Oficina d'Atenció a l'Empresa per lluitar contra l'atur


  • Comparteix:

L'acte preelectoral s'ha fet al Trade Center

L'acte preelectoral s'ha fet al Trade Center

CiU confia en el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i l'Oficina d'Atenció a l'Empresa com a mecanismes per reactivar l'ocupació a la ciutat. En un acte preelectoral per explicar propostes d'àmbit econòmic, els nacionalistes aposten perquè el SOM estableixi millors vincles entre empresa i treballador amb els actuals recursos i personal, i per atraure el màxim d'empreses de valor afegit a la ciutat.

CiU es presenta a les eleccions amb la filosofia que són 'les empreses les que generen llocs de treball' i que, per tant, l'administració ha de facilitar la seva tasca. Per això, defensen que l'administració local acompanyi l'empresari en aquests tràmits a través d'una finestreta única de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa. L'altra eina per facilitar la tasca a les companyies és el SOM, que, a part de millorar la capacitació dels aturats, ha de ser un pont entre el que busca l'empresari i els treballadors. El servei funcionaria per atorgar als treballadors les capacitats que necessiten al mercat laboral.

De cara al proper mandat, CiU vol, sobretot, atraure empreses de valor afegit per combatre l'atur. En aquest context, la federació vol subratllar davant de companyies interessades a instal·lar-se a la ciutat que hi ha bones comunicacions i un bon entorn de coneixement i de desenvolupament tecnològic. A més, els nacionalistes aposten per potenciar el Catalonia Innovation Triangle (CIT). El membre de la candidatura de CiU Carles Brugaroles resumeix les propostes de la federació per als emprenedors.

Carles Brugaroles

Tenim fites molt ambicioses amb el finançament per als emprenedors. I també d'acompanyar els emprenedors un cop posen en marxa una empresa.



CiU també es compromet a reduir l'atur amb 'un comerç dinàmic'. En aquest sentit, la federació aposta perquè cada barri tingui una centralitat comercial, a més de potenciar el del nucli urbà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.