C's vol un pacte amb promotors privats per oferir habitatge a preu públic


  • Comparteix:

Carme Gómez, als estudis de Cugat.cat

Carme Gómez, als estudis de Cugat.cat

Ciutadans (C's) proposa un pacte entre administració i promotors d'habitatge per afavorir l'ocupació de les vivendes buides de la ciutat a preu social. En una entrevista a Cugat.cat, la cap de llista, Carme Gómez, ha col·locat els equipaments i la participació dels districtes com les altres prioritats de la formació. Gómez, que també s'ha mostrat partidària de retallades en el pressupost municipal, ha apostat per un servei de lloguer de bicicletes i bonificacions fiscals per als cotxes elèctrics en l'àmbit de Medi Ambient. Mira l'entrevista a Cugat tv

En una entrevista a Cugat.cat Gómez ha repassat les propostes de C's de cara a les municipals. La formació situa la millora dels districtes i la política d'habitatge com les principals prioritats de cara el proper mandat. La cap de llista, Carme Gómez, ha explicat la seva oferta en matèria d'habitatge.

Carme Gómez

Hem de parlar amb els promotors. Cal un pacte per aprofitar el que s'ha construït per donar vida als nous barris.



Pel que fa a l'economia, el partit proposa retallades en diversos àmbits de l'administració. D'una banda, la formació considera que l'Ajuntament pot estalviar retallant la dotació dedicada a polítiques lingüístiques, ajuts a certes entitats i amb l'eliminació de la revista 'Sant Cugat Avui', entre d'altres.

En la qüestió mediambiental, C's aposta per les millores en el teixit de transport públic així com la promoció del vehicle elèctric. En aquest cas, són favorables de l'eliminació de l'impost de circulació per als vehicles elèctrics. Una altra mesura és la posada en marxa d'un servei de lloguer de bicicletes al centre i als districtes i la cobertura de les línies de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) amb un túnel per reduir l'impacte acústic del pas dels trens. Aquesta instal·lació es faria en els trams entre el carrer Safareigs fins a Manel Farrés, a la línia de Sabadell, i fins al carrer Roserar, en direcció Terrassa.

La formació creu que la ciutadania està allunyada de l'acció política. Davant d'aquesta situació, Gómez és partidària d'incrementar la participació ciutadana.

Carme Gómez

El ciutadà ha de participar als pressupostos. Cal fer una mena d'examen a l'Ajuntament del que s'ha fet i del que no s'ha fet.


C's, que en les anteriors eleccions municipals es va quedar a les portes d'entrar al consistori, es marca com a objectiu obtenir presència al ple. En aquest cas, la formació descarta la possibilitat de pactar amb cap formació per formar part d'un govern de coalició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.