El Mussol insta els partits a apostar per la construcció sostenible


  • Comparteix:

Membres del Mussol a la presentació de les propostes

Membres del Mussol a la presentació de les propostes

L'associació el Mussol aposta per la promoció del voluntariat veïnal, la reducció de residus i una construcció sostenible per millorar el medi ambient. Aquestes són les demandes de l'organització florestana als partits polítics de cara al proper mandat.

En un acte aquest divendres, el Mussol ha posat èmfasi en la implicació del veïnat en la preservació del medi ambient, el treball del professorat en l'educació dels més petits i la responsabilitat dels santcugatencs a l'hora de reciclar i preservar el medi natural.

Entre les propostes que ha de tenir en compte el futur consistori segons el Mussol, cal tenir present la protecció de l'arbrat i un servei d'assessorament municipal per la preservació de l'entorn natural. A més, l'associació creu que cal incentivar les llars que estalviïn energia amb avantatges fiscals.

El membre del Mussol, Daniel Gambús, explica l'objectiu del programa mediambiental. Són declaracions a Cugat.cat.

Daniel Gambús

El programa de medi ambient és per conscienciar els ciutadans sobre el sentit ecologista del seu vot.


Un altre punt fort de les propostes rau en la construcció d'habitatges sostenibles basats en edificis dissenyats en consonància amb el medi, l'ús de panells solars i la il·luminació de baix consum. Dins la llar, es pot contribuir a l'estalvi amb l'ús d'electrodomèstics eficaços i aillants per evitar la pèrdua de calor de les estances. Finalment, l'associació ha explicat que és necessari potenciar la rehabilitació de la ciutat en comptes d'ocupar àrees de sòl noves.

Aquestes propostes pretenen fer reflexionar els santcugatencs sobre la seva intenció de vot en matèria ambiental de cara als comicis municipals del 22 de maig. Diversos representants de partits a la ciutat han assistit a la trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.