ERC es mostra convençuda que obtindrà millors resultats que el PP


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Andreu Freixes, Mireia Ingla i Joan Tardà

D'esquerra a dreta, Andreu Freixes, Mireia Ingla i Joan Tardà

L'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla, descarta que el PP obtingui millors resultats que la coalició independentista a les eleccions municipals. Segons Ingla, la la seva candidatura representa el manteniment de l'estat del benestar i l'independentisme. És per això que el diputat d'ERC al Congrés, Joan Tardà, que ha participat al sopar de presentació de campanya de la secció local, ha assegurat que la candidatura d'ERC congrerarà el vot independentista, davant formacions 'més porugues'. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Ingla ha defensat que la candidatura d'ERC i Reagrupament es basa en l'increment de les polítiques socials i d'ocupació. Es tracta de mantenir l'estat del benestar prioritzant la despesa i no amb 'retallades linials'. És per això que Ingla s'ha mostrat confiada d'aconseguir uns 'bons resultats', per davant del PP.

Mireia Ingla

Ens agradaria que no passés davant. El seu programa planteja propostes racistes que no afavoreixen la cohesió social.



De la seva banda, el diputat d'ERC al Congrés, Joan Tardà, ha assegurat que ERC s'emportarà el vot independentista, davant formacions 'més porugues'.

Joan Tardà

Ens toca arrossegar la resta de potes del catalanisme que són més porugues i salvaguardar l'estat del benestar.




Una seixantena de persones han assistit aquest divendres al sopar de presentació de campanya d'ERC, que ha tingut lloc al restaurant la Bolera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.