SI presenta el seu programa electoral de cara a les municipals


  • Comparteix:

Membres de SI durant la presentació

Membres de SI durant la presentació

La independència, la regeneració democràtica i la participació ciutadana són les tres línies mestres del programa de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a la ciutat. A més, la formació té l'objectiu d'impulsar el procés d'autodeterminació des dels ajuntaments. La cap de llista, Maria Rosa Comelles, ho ha explicat durant la presentació del programa electoral del partit aquest dimecres a la Casa de Cultura. L'acte ha comptat amb la presència i suport de l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre.

Entre les propostes del partit, hi ha una gestió pública amb transparència, donar competències 'reals' al consistori, com sanitat, justícia de proximitat i ordre públic, i impulsar les consultes populars.

La cap de llista, Maria Rosa Comellas, explica les directrius principals de SI a Sant Cugat. Són declaracions a Cugat.cat.

Maria Rosa Comellas

Tenim un model de ciutat basat en la regeneració democràtica, la participació ciutadana i la independència


L'escriptor Víctor Alexandre afirma que es mostra partidari de les forces que 'vulguin per Catalunya el mateix que té qualsevol poble lliure'. A més, ha afegit que la representació de SI al Parlament ha d'arribar als municipis.

Víctor Alexandre

SI té una representació al Parlament que s'hauria d'estendre als municipis.


Els diputats de SI al Parlament, Toni Strubell, Alfons López Tena, i un ponent de la Fundació Catalunya Estat visitaran la ciutat aquest dilluns per fer una presentació conjunta del programa de la secció local de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.