La CUP critica el repartiment d'espais públics de la campanya electoral


  • Comparteix:

Presentació del cartell electoral de la CUP

Presentació del cartell electoral de la CUP

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) considera una demostració de 'manca de democràcia' que només es destini als partits sense representació un 5% de l'espai públic per penjar els cartells electorals. Segons la formació, aquesta decisió cerca tancar el consistori a les noves formacions que concorren als comicis.

La llei estableix que els partits amb representació al consistori es reparteixin el 95% de l'espai públic per a la campanya electoral. D'aquesta manera, les cinc formacions extraconsistorials que també concorren als comicis s'hauran de repartir la resta. Aquesta proporció, segons la CUP, és 'una manca total de democràcia'.

El número 6 a les llistes de la CUP, Aniol Pros, considera que es tracta d'una maniobra per dificultar la campanya a la resta de formacions.

Aniol Pros

Busquen perpeturar les forces polítiques de sempre. Així dificulten la feina de formacions com la CUP.


D'altra banda, la CUP proposa una bateria de propostes en matèria d'habitatge amb l'objectiu de garantir l'accés a la vivenda. L'aposta de la formació passa per un creixement que prioritzi la rehabilitació i l'arquitectura sostenible. El creixement compacte davant les vivendes aïllades és una altra de les mesures proposades, com també l'impuls al cooperativisme i la redefinició dels paràmetres de la política d'habitatge públic de l'Ajuntament. En aquesta línia, la CUP proposa crear un cens dels pisos buits de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.