La redacció d'un pla de mobilitat, prioriat d'ICV-EUiA


  • Comparteix:

ICV-EUiA ha presentat les seves propostes davant l'estació dels FGC

ICV-EUiA ha presentat les seves propostes davant l'estació dels FGC

Finalitzar la redacció d'un pla de mobilitat per diagnosticar les mancances i necessitats de la ciutat és la prioritat d'ICV-EUiA en aquest àmbit. Els ecosocialistes aposten també perquè les línies de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de la ciutat esdevinguin l'eix vertebrador del transport públic santcugatenc. L'arranjament de carrers, la promoció de la bicicleta i la millora dels accessos als polígons industrials són altres mesures proposades per la formació.

La creació del camí escolar que ha de facilitar el desplaçament a peu dels alumnes del centres educatius de la ciutat, l'eliminació de barreres arquitectòniques, habilitar un servei de lloguer de bicicletes i bonificar fiscalment l'ús de vehicles elèctrics són algunes de les mesures proposades per la candidatura encapçalada per Joan Calderon.

El número 3 ecosocialista, Xavier Boix, enumera les prioritats del partit per al proper mandat.

Xavier Boix

Crear un pla de mobilitat participatiu, fer la mobilitat més segura. Més freqüència als autobusos i utilitzar els FGC com a eix dels transports de la ciutat.



ICV-EUiA aposta pel tramvia com a alternativa a les propostes d'infraestructures 'cares i d'un gran impacte ambiental'. En aquest sentit, Boix ha explicat que la proposta ecosocialista potencia la connexió comarcal a través del tramvia tal com es contempla al Pla Territorial Metropolità en l'àmbit d'infraestructures.

Ordenar la convivència entre vianants i ciclistes amb la creació d'itineraris recomanats per als usuaris de bicicletes és un altre dels objectius de la formació per al proper mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.