Reformar l'escola La Floresta i crear la policia de barri, objectius del PSC per al districte


  • Comparteix:

Villaseñor en un moment de la trobada amb els veïns de la Floresta

Villaseñor en un moment de la trobada amb els veïns de la Floresta

El PSC demanarà a la Generalitat la reforma completa de l'escola La Floresta i crearà la figura de la policia de barri per posar fi als problemes de civisme i seguretat al districte. Ho ha dit el candidat socialista, Ferran Villaseñor, a la trobada amb veïns de la Floresta per presentar propostes per a aquesta zona.

Un dels objectius del PSC per al proper mandat és dotar els districtes de recursos humans i serveis per atendre millor les demandes ciutadanes. La formació ha presentat algunes de les propostes que passen per la creació d'un pla de mobilitat específic del districte amb l'opinió dels veïns i es proposen cercar solucions per a les mancances del transport públic. A més, es marquen com a objectiu promoure l'ús de la pista esportiva fora d'horaris escolars i reformular l'ús dels equipaments socials per aprofitar al màxim les instal·lacions disponibles.

L'alcaldable socialista, Ferran Villaseñor, ha destacat algunes de les propostes.

Ferran Villaseñor

Nosaltres proposem a la Generalitat una reforma general de l'escola La Floresta. I crearem la figura de la Policia de Barri.


Pel que fa a la seguretat, també aposten per impulsar noves polítiques implicant tots els cossos policials a l'espai públic. Una altra de les propostes per al districte de la Floresta és establir una política de protecció civil i d'emergències a través del Pla Local de Prevencions per coordinar totes les administracions en situacions que ho requereixin.

Villaseñor ha presentat aquestes mesures en una trobada amb veïns del districte aquest divendres a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.