CiU aposta per la millora del mercat Pere San i la vianantització de l'avinguda Cerdanyola per fomentar el consum


  • Comparteix:

Mercè Conesa amb Josep Romero

Mercè Conesa amb Josep Romero

CiU es compromet a millorar el mercat Pere San i convertir l'avinguda Cerdanyola en un nou eix comercial vianantitzat per dinamitzar el sector. La candidata a l'alcaldia de la federació nacionalista, Mercè Conesa, ha assegurat aquest dissabte que la formació treballarà per potenciar Sant Cugat com 'un gran aparador' que atregui nous operadors i nous clients, especialment entre els treballadors de les zones empresarials de la ciutat i els usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Per la federació nacionalista, es tracta de posar les condicions de l'entorn; tant urbanístiques, com de mobilitat i d'accés; amb l'objectiu de fomentar el consum a Sant Cugat. D'aquesta manera, l'avinguda Cerdanyola es convertiria en un nou eix vianantitzat per facilitar el comerç, a la qual li donarien servei l'aparcament del Monestir i un nou espai per a vehicles a l'entrada de la via. L'altra aposta de CiU és la consolidació de l'actual eix comercial com a espai de compres amb l'atracció de nous operadors i marques. A més, la federació proposa la millora de l'aspecte i els serveis del mercat Pere San, el més antic de la ciutat.

La cap de llista de CiU, Mercè Conesa, ha explicat les seves propostes de millora del mercat Pere San, del qual ha dit que ha de ser una 'locomotora' per al comerç local.

Mercè Conesa

Invertir en millores com el canvi de paviment, aparadors atractius i ubicar un espai de restauració dins el mercat.


És per això que la federació nacionalista vol ubicar als solars de la benzinera de l'avinguda de Rius i Taulet una promoció d'habitatge públic, segurament per a la tercera edat, que inclourà nous locals comercials, aparcament soterrat i connectarà amb un ascensor amb l'avinguda Catalunya, donant accés al mercat Pere San.

Tot plegat, ha de servir per atreure nous operadors i clients, i dinamitzar el sector com un dels motors econòmics. Ho ha explicat el número 6 de CiU, Carles Brugarolas.

Carles Brugarolas

Volem potenciar la marca de Sant Cugat per ser atractius amb clients de fora de la ciutat.



L'alcaldable de CiU ha visitat aquest dissabte amb altres membres de la candidatura el mercat Pere San, on ha fet arribar les seves propostes en matèria de comerç i ha recollit les aportacions dels paradistes i els clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.