El PP, convençut de convertir-se en la segona força a Sant Cugat


  • Comparteix:

Jorge Fernández conversa amb Jordi Carreras

Jorge Fernández conversa amb Jordi Carreras

El diputat del PP al Congrés Jorge Fernández afirma que la secció local de la formació aconseguirà a les eleccions municipals ser la segona força política a la ciutat, tot i que el partit aspira a governar. Fernández ha visitat aquest dissabte la carpa del PP ubicada a la plaça dels Quatre Cantons juntament amb el president dels populars de Barcelona, Antoni Bosch. Tots dos han destacat que els comicis municipals han de ser el principi del canvi polític a l'Estat espanyol.

Millorar la seguretat, la qualitat dels serveis i controlar la despesa pública. Aquests són els tres eixos que han de centrar la campanya electoral del PP, segons el diputat al Congrés Jorge Fernández. El popular s'ha mostrat convençut que el seu partit obtindrà uns bons resultats en els comicis locals, que podrien obrir la porta al partit a formar part de l'equip de govern.

Jorge Fernández

Estem convençuts que si no la primera força serem la segona. La nostra aspiració és governar a Sant Cugat perquè som un partit de Govern.


El diputat ha visitat la ciutat juntament amb el president del PP de Barcelona, Antoni Bosch, coincidint amb les activitats de la mostra Sant Cugat Actiu. Tots dos han defensat el programa del PP per a Sant Cugat perquè creuen que té en compte la realitat de la ciutat i el seu gran creixement demogràfic i econòmic. De fet, els populars consideren que són l'única formació que no ha canviat de discurs polític durant aquests anys.

Fernández ha explicat que més enllà de les peculiaritats de cada municipi, l'Estat espanyol necessita un canvi polític per combatre l'atur i la crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.