CiU-Actuem promet una vocalia de Serveis a les Persones a l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Puig i Conesa acompanyats d'altres membres de CiU

Puig i Conesa acompanyats d'altres membres de CiU

El candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix per la plataforma CiU-Actuem, Josep Puig, ha anunciat la creació d'una vocalia de Serveis a les Persones per apropar l'entitat als valldoreixencs. L'atenció a les persones grans és una altra de les preocupacions de la formació, que proposa elaborar un cens de persones de més de 80 anys per conèixer la situació d'aquest col·lectiu. La creació d'una nova instal·lació esportiva és una altra de les propostes electorals presentades per la formació nacionalista.

Segons la formació nacionalista, que concorre a l'EMD en coalició amb la plataforma veïnal Actuem per Valldoreix, els veïns del territori se senten allunyats de l'EMD. Segons el presidenciable, Josep Puig, això és fruit de la política duta a terme els darrers vuit anys. Canviar aquesta situació és el principal objectiu del candidat Puig, que ha presentat les seves propostes aquest dimecres al Casal de Valldoreix per fer de l'entitat local 'una administració amiga'.

Amb aquesta voluntat, Josep Puig ha anunciat la creació de la figura del vocal de Serveis a les Persones per tal de gestionar millor els assumptes dels valldoreixencs. L'escoltem.

Josep Puig

Proposem un vocal que controli les gestions de les persones. Algú que rebi la informació o queixa, les derivi i en faci el seguiment.




Aquest apropament també passa, segons la formació, per consensuar amb els veïns els projectes que s'han de tirar endavant al territori. La candidata de CiU a l'alcaldia de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha fet costat al cap de llista per Valldoreix. Conesa ha enumerat altres actuacions dirigides a 'apropar l'administració al ciutadà'. Escoltem la proposta de la dirigent nacionalista 'perquè les persones grans se sentin acompanyades'.

Mercè Conesa

Farem un cens de les persones més grans de 80 anys, com fem a Sant Cugat. Volem que la gent gran se senti acompanyada.




El programa de la coalició contempla la millora del poliesportiu de Valldoreix. En concret, la formació s'ha compromès, en cas d'aconseguir la presidència de l'EMD, a renovar-ne el paviment i a la construcció d'un camp de futbol, ja que actualment a Valldoreix no n'hi ha cap.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.