Les formacions del consistori coincideixen en mantenir els recursos de Serveis Socials i Educació


  • Comparteix:

Participants del debat

Participants del debat

Les formacions polítiques amb representació al consistori coincideixen a mantenir, i en alguns casos proposen augmentar, els recursos destinats a suport a les famílies. La necessitat d'incrementar les places a les escoles bressol i impulsar la Formació Professional (FP) són alguns dels punts de trobada entre els partits polítics. Serveis de planificació familiar i mesures per facilitar l'emancipació dels joves són altres propostes posades sobre la taula durant el debat celebrat a Cugat.cat. Mira el debat a Cugat tv

La número 8 a la llista de CiU, Susanna Pellicer, ha recordat la feina feta per l'equip de govern com a garantia de les polítiques socials de la formació.

Susanna Pellicer

Hem arribat a un decompte de l'IBI del 50% a famílies nombroses i monoparentals. Això demostra les nostres prioritats.



El PSC aposta per una estratègia que impliqui diverses àrees de l'Ajuntament per fer front a la nova situació creada per la crisi econòmica. Escoltem la número 3 socialista, Isabel Sierra.

Isabel Sierra

Calen més recursos per definir un pla de xoc per a les famílies que s'han trobat en dificultats a causa de la crisi.



ICV-EUiA aposta per doblar l'esforç en serveis socials per donar suport a les famílies en risc d'exclusió social. El cap de llista ecosocialista, Joan Calderon, proposa arribar al 4% del pressupost.

Joan Calderon

Volem duplicar el pressupost en polítiques socials. Volem arribar al 4% del pressupost per lluitar contra l'exclusió social fruit de la crisi.




El cap de llista del PP, Jordi Carreras, ha anunciat la intenció de la seva formació de centralitzar tots els aspectes relatius a la família en una àrea de govern.

Jordi Carreras

Crearem una regidoria de Família i Benestar per centralitzar els serveis destinats a la família i fer-los més eficaços.




ERC-Reagrupament considera que cal redistribuir els recursos de l'Ajuntament per incrementar la partida de Serveis Socials. Ho explica el número 2 republicà, Jordi Fernández-Cuadrench.

Jordi Fernández-Cuadrench

És el moment d'augmentar el pressupost de serveis socials per evitar la fractura social. Cal donar a conèixer els recursos existents.




En l'àmbit juvenil les formacions proposen mesures que afavoreixin l'accés a l'habitatge i al món laboral com a fórmula per evitar que els joves hagin de marxar de la ciutat. Durant el debat també s'ha plantejat la necessitat de crear més places d'escoles bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.