CiU obre la porta a rebaixar les contribucions dels veïns per obres d'urbanització a la Floresta


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa de CiU

Moment de la roda de premsa de CiU

CiU contempla rebaixes en les contribucions especials dels veïns per continuar amb la urbanització de la Floresta. Ho ha anunciat la candidata nacionalista, Mercè Conesa, dins d'un paquet de mesures per 'canviar la fisonomia' del districte, que inclou millores en l'enllumenat i en la neteja dels carrers. Optimitzar freqüències i recorreguts del transport és una altra promesa de la federació.

Conesa explica les condicions per aplicar la rebaixa en la quota que correspon als propietaris d'immobles, que passaria del 80% al 74%, una disminució que es finançaria amb el pressupost de lliure disposició assignat al districte.

Mercè Conesa

Ara estem aplicant el 80-20. Si les noves obres tinguessin un cost molt elevat, ens plantejaríem una rebaixa.


La formació també ha anunciat que la finalització de la urbanització del districte es farà per trams més petits, per assegurar el bon seguiment dels treballs, i es prioritzaran les zones amb més densitat de veïns.

En l'àmbit de transport públic, la federació vol fer ampliar la freqüència de pas i recorregut de les línies per fer arribar l'autobús fins a Can Trabal. CiU també promet ubicar un Punt Verd a les instal·lacions del Centre Social i Sanitari de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.