Cugat.cat ofereix una cobertura especial de les eleccions municipals


  • Comparteix:

Cugat.cat examinarà les eleccions municipals amb una programació especial

Cugat.cat examinarà les eleccions municipals amb una programació especial

Cugat.cat ofereix als santcugatencs una cobertura especial de les eleccions municipals d'aquest diumenge. Durant tota la jornada, el grup de comunicació municipal informarà als ciutadans per Cugat ràdio (91.5 fm) i pel diari electrònic Cugat.cat sobre tot el que succeeix minut a minut en la jornada electoral. A més, a les vuit del vespre, té lloc un programa especial per conèixer els resultats i fer-ne un balanç. Cugat tv oferirà un reportatge amb les millors imatges de la jornada

Durant tota la jornada, Cugat.cat actualitzarà la informació per conèixer 'in situ' la participació santcugatenca i a les seus dels partits polítics per informar de primera mà sobre les impressions de les diferents formacions. Hi haurà un seguiment de la jornada amb informació d'última hora als butlletins informatius, des de les vuit del matí i fins al final de les votacions, ininterrompudament. A més el grup de comunicació multimèdia actualitza constantment les seves pàgines de Twitter i Facebook amb les últimes notícies dels comicis.

Al punt de les vuit del vespre, Cugat ràdio oferirà un programa especial conduït per Sílvia González i dirigit per Miquel Herrada per conèixer l'escrutini i saber quins són els nous representants santcugatencs amb Xavier Fornells, Josep Maria Vallès i Jordi Casas com a comentaristes. L'espai tindrà connexions en directe amb les seus dels cinc partits amb representació al consistori, entrevistes i valoracions dels resultats electorals a Sant Cugat. Cugat.cat també oferirà en temps real, a través d'una web especial, els resultats de l'escrutini a mesura que es facin públics.

En paral·lel, Cugat tv recollirà, en un reportatge final de la jornada, les valoracions dels representants polítics de la ciutat.

A més, dilluns, Cugat.cat farà una tertúlia amb representants dels partits polítics per compartir opinions i fer un balanç de la diada electoral. La cita és a Cugat ràdio (91.5 FM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.