ERC-R promet consultes populars per decidir l'ús d'alguns equipaments


  • Comparteix:

Mireia Ingla i Jordi Frenández-Cuadrench, de la formació ERC-R

Mireia Ingla i Jordi Frenández-Cuadrench, de la formació ERC-R

ERC-Reagrupament (ERC-R) proposa celebrar consultes populars a àmbit local per potenciar la participació dels santcugatencs en les decisions de govern. La candidatura de Mireia Ingla vol promoure aquest instrument de participació ciutadana per decidir els usos dels equipaments de la ciutat, com per exemple l'ús de les masies que s'estan restaurant.

L'alcaldable de la coalició independentista, Mireia Ingla, destaca la importància de la participació ciutadana per a la seva formació i proposa la celebració de consultes populars com a principal eina per dinamitzar la vida política.

Mireia Ingla

Un dels valors que volem destacar és la participació. Els ciutadans compten durant tot el mandat.


Altres propostes de la formació per afavorir la intervenció ciutadana en la gestió de la ciutat és l'activació de les taules de participació ciutadana, un òrgan que, segons diuen, ha estat molt 'inactiu' durant els últims quatre anys. A més, Mireia Ingla ha destacat que un altre dels eixos de la seva formació política en aquest aspecte serà fomentar els consells de barri per decidir els pressupostos dels districtes.

El número 2 de la candidatura, Jordi Fernández-Cuadrench, també ha destacat la importància de la integració dels 'nous catalans' per mitjà del teixit associatiu que considera 'molt important a la ciutat' i afavorint una integració per mitjà de la llengua i tradicions catalanes.

Jordi Fernández-Cuadrench

Volem que la gent que arriba pugui integrar-se a través del teixit associatiu i afavorir el català com a llengua de cohesió social.



Mireia Ingla també ha subratllat la importància de fomentar la informació per mitjà de les noves tecnologies, un element que considera 'clau' per afavorir la participació amb 'l'entitat més propera als santcugatencs', que és l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.