El PSC promet destinar la quarta part de les inversions a urbanitzar els districtes


  • Comparteix:

Membres de la candidatura socialista

Membres de la candidatura socialista

El PSC vol destinar el 25% del pressupost d'inversions a la urbanització dels districtes per finalitzar-la en els quatre anys vinents. En matèria de polítiques socials, els socialistes també assenyalen la construcció d'una nova residència de gent gran com una de les prioritats. En aquest capítol, la formació de Ferran Villaseñor alerta sobre la possibilitat que desaparegui el Centre Obert.

El PSC vol posar el punt final al greuge que, segons diuen, pateixen els ciutadans dels districtes respecte als del centre. Finalitzar la urbanització dels districtes, comptant amb l'opinió dels veïns, i crear una partida consolidada destinada al manteniment dels carrers són els punts proposats pel PSC.

El cap de llista socialista, Ferran Villaseñor, ha explicat quines són les seves prioritats per als districtes.

Ferran Villaseñor

Cal arreglar el greuge que pateixen els districtes. Volem destinar el 25% de les inversions a urbanitzar els districtes.


En matèria de polítiques socials, Villaseñor ha demanat que les retallades del govern no afectin la segona residència per a la gent gran. A més, també ha reclamat un servei de pediatria en funcionament 24 hores al dia durant tot l'any.

Ferran Villaseñor

Cal arreglar el greuge que pateixen els districtes. Volem destinar el 25% de les inversions a urbanitzar els districtes.




Villaseñor demana a CiU que es posicioni davant la possibilitat que desaparegui el Centre Obert, un espai de suport a joves amb risc d'exclusió social.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.