CiU encara el futur de la ciutat amb la mirada posada en els joves


  • Comparteix:

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, amb membres de la candidatura

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, amb membres de la candidatura

CiU es marca com a objectius per al proper mandat construir una ciutat amb la mirada posada en els joves. La formació dels estudiants, la promoció cultural i l'emancipació a Sant Cugat són tres dels eixos de la formació nacionalista en matèria de joventut.

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), liderada pel número 18 a les llistes de CiU, Àlex Calmó, i la Unió de Joves, presidida pel número 12 Xavier Tizón, a Sant Cugat han materialitzat les propostes, en un acte aquest divendres a La Carpa. Aquestes són algunes de les propostes que ha exposat Tizón.

Xavier Tizón

Assessorament acadèmic als joves, crear un festival de música pop nacional i internacional de caràcter anual i ajudar a l'emancipació dels joves.











La cap de llista, Mercè Conesa, ha destacat que s'ha d'apostar pels joves perquè són el futur de la ciutat.

Mercè Conesa

CiU aposta per la gent jove perquè és el nostre futur. Volem gent jove amb criteri que defensi els interessos de la seva ciutat i del seu país.





Un nou 'skatepark' i la incorporació d'una oficina d'entitat per fomentar l'associacionisme han estat altres propostes de CiU per als propers quatre anys.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Potenciar el jovent? Mare meva! Crear un festival anual internacional de pop + assessorament acadèmic...De quina part del jovent estem parlant? Que volen joves amb esperit crític? Quantes mentides juntes! Que no es preocpuin, que els joves amb esperit crític no deixarem d'alçar la veu per dir tot allò que fan que no potencia en absolut el jovent. M'agradaria que ens expliquessin les veritats de Torre Blanca, de la gran Sala de Concerts, el Pacte de NIt i altres moltes promeses fetes pels joves i encara no realitzades, o basades absolutament en una presa de pèl i un engany. Gràcies

Laura Menéndez. Enviat el 14/mai/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.