Mas demana fidelitat a Sant Cugat per seguir governant en majoria


  • Comparteix:

El president de Convergència i Unió (CiU), Artur Mas, no dóna la batalla electoral a Sant Cugat per guanyada i ha fet aquest diumenge una crida per revalidar la majoria absoluta convergent. Ho ha dit a l'acte central de la campanya de la federació nacionalista a la ciutat. L'alcaldable Mercè Conesa ha defensat també la gestió financera feta fins ara a l'Ajuntament com a assegurança per evitar retallades econòmiques a la ciutat.

Mas ha posicionat el govern santcugatenc com un model per exportar a la resta de consistoris catalans. Per això, el president de la federació nacionalista ha demanat als votants convergents que no es confïïn el 22 de maig i revalidin la majoria absoluta de la formació a la ciutat.

Artur Mas

Diumenge cal demostrar que no només guanyeu, sinó que la gent de Sant Cugat us torna a donar confiança com a revalidació d'un model per als ajuntaments catalans.


Això sí, Mas ha augurat que Sant Cugat perdrà l'estatus de ciutat catalana més poblada amb un govern convergent, ja que confia en un triomf de Xavier Trias a Barcelona.

En aquest sentit, l'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, ha subratllat que la seva proposta electoral seguirà apostant per l'economia de valor afegit, els habitatges públics i la formació. La candidata convergent creu que serà viable gràcies a la gestió econòmica desenvolupada fins ara.

Mercè Conesa

Sabeu per què no hem de retallar? Perquè hem gestionat correctament i no hem generat dèficit. No l'hem generat com ho ha fet el tripartit i ens causa problemes a tots.



Conesa ha dit que, com a alcaldessa, promourà el batxillerat internacional a la ciutat i més convenis de pràctiques amb les empreses. L'alcaldable ha recordat al president Mas que la construcció de l'institut Leonardo da Vinci urgeix a la ciutat.

Els membres de la llista electoral han assistit aquest diumenge a l'acte central de campanya a la plaça de Barcelona. També ha donat suport el primer alcalde convergent a la ciutat, Joan Aymerich, i el predecessor de Conesa, Lluís Recoder.

L'actual conseller de Territori i Sostenibilitat ha defensat el model santcugatenc, la necessitat de confiar en el teixit empresarial i ha criticat l'obra feta pel ministeri de Foment a Catalunya. En aquest sentit, ha retret la poca inversió en la xarxa de rodalia i que les obres del Quart Cinturó no avancen.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És una bona noticia que aquest acte s’hagi celebrat a l’emblemàtica Plaça de Barcelona. Els veïns esperem que, una vegada remodelada, la Plaça de Barcelona pugui ser un espai cultural i de lleure on a més a més es pugui gaudir de la visió del seu patrimoni arquitectònic, lliure dels entrebancs que suposen el trànsit, els aparcaments, els sorolls i el punt de recollida de residus que a dia d’avui s’assembla molt a una deixalleria tot i els esforços fets per l’administració.

JOAN TROYANO CUSSÓ. Enviat el 16/mai/11


¿Cómo puede decir Conesa que no ha generado deficit la CIU en Sant CUgat, cuando éste es uno de los 100 Ayuntamientos con mayor deuda de España?. Ciu dice una cosa en Cataluña y otra en Madrid, chaqueteros!

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 16/mai/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.