ERC-R reclama la piscina municipal i prioritzar la veu dels ciutadans per a Mira-sol


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ERC-Reagrupament a l'acte de Mira-sol

L'alcaldable d'ERC-Reagrupament a l'acte de Mira-sol

La coalició d'ERC-Reagrupament proposa incrementar la importància de la participació dels ciutadans en els futurs consells de barri, avançant la seva intervenció a l'inici de les reunions i amb constància en acta. Així ho ha dit l'alcaldable Mireia Ingla en un acte a Mira-sol, districte on reclama una piscina municipal coberta que puguin fer servir les escoles, els veïns i la gent gran.

L'alcaldable d'ERC-Reagrupament, Mireia Ingla, s'ha referit a la reclamació de la piscina municipal com a una necessitat llargament reivindicada pels veïns i necessària. D'aquesta manera, es pretén igualar els equipaments de Mira-sol als de Valldoreix.

Mireia Ingla

Una petició ciutadana que té més de 20 anys i és la piscina de Mira-sol. Ha patit un retard considerable en aquests anys ja que CiU volia un complex esportiu.


En referència a la mobilitat, Ingla ha criticat que els veïns de Mira-sol pateixin un greuge comparatiu respecte els veïns del centre. També ha reclamat la integració de Sant Cugat dins la zona 1. L'alcaldable de la coalició independentista ha plantejat una tarificació en funció del quilometratge entre les estacions del municipi. Aquesta proposta podrà ser discutida de manera més ferma a la nova Àrea Metropolitana que entrarà en funcionament passades les eleccions municipals, ja que Sant Cugat tindrà tres representants.

A més, per afavorir la connectivitat de tots els barris amb el centre de Sant Cugat, ERC-R també planteja una xarxa de carril bici, ja que l'actual 'queda trencada en molts llocs' i un pàrquing on deixar el cotxe i per agafar després els ferrocarrils, com hi ha al barri de Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.