L'aprofitament dels espais esportius i més interacció amb l'administració, prioritats d'ICV-EUiA en esports


  • Comparteix:

Joan Calderon, davant el solar on s'havia d'instal·lar la piscina de Mira-sol

Joan Calderon, davant el solar on s'havia d'instal·lar la piscina de Mira-sol

ICV-EUiA demana una major efectivitat de l'administració en la gestió de les entitats i espais esportius de la ciutat. És per aquest fet que els ecosocialistes proposen la centralització organitzativa del teixit esportiu local en el Consell Municipal de l'Esport i la Coordinadora d'Entitats Esportives. L'acció coordinada d'aquests dos ens ha d'anar encaminada, segons ICV, a vetllar pel màxim aprofitament dels centres esportius del municipi per tal de donar resposta a totes les agrupacions federades.

Pel que fa als equipaments esportius dels quals disposa la ciutat, ICV-EUiA considera que és necessària una millora de les instal·lacions que permeti aprofitar els espais durant tot l'any, com les piscines de la Floresta i el Parc Central. La construcció de la piscina pública de Mira-sol i unes noves pistes esportives al barri de Sant Francesc completen les prioritats de futures infrastructures esportives, uns espais que els ecosocialistes proposen cedir a les entitats de manera gratuïta en període estival.

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Joan Calderon, afirma que s'hauria de millorar la gestió de les entitats esportives a través d'organismes amb més efectivitat.

Joan Calderon

El Consell Municipal de l'Esport només es reuneix actualment un cop l'any, hauria de treballar amb la Coordinadora d'Entitats Esportives per tal de gestionar el teixit esportiu de la ciutat.



L'increment de les subvencions a les entitats a través de contractes-programa, a més de la centralització de les tasques administratives en l'oficina de l'OMET compondria el model de gestió del teixit esportiu de la ciutat d'ICV-EUiA.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.