ERC-R proposarà limitar l'alcaldia a dos mandats i prohibir el nepotisme


  • Comparteix:

Mireia Ingla, al mig

Mireia Ingla, al mig

La coalició ERC-R presentarà al ple municipal una moció perquè totes les forces polítiques es comprometin a limitar l'acció de l'alcalde a dos mandats i prohibir el nomenament de familiars de fins a quart grau. Aquestes són algunes eines que proposen els independentistes per recuperar el prestigi de la política i reconciliar-se amb els ciutadans.

En matèria de regeneració i transparència democràtica, ERC-R també posarà sobre la taula l'obligatorietat de declarar els béns, ingressos i patrimoni abans, durant i després d'ocupar una regidoria. Un cop finalitzat el mandat, se sotmetria la persona a una auditoria per comprovar que no s'ha enriquit amb les arques municipals. Els independentistes també proposaran que els regidors no puguin pertànyer al mateix temps a cap òrgan ni consell d'administració d'alguna empresa privada que tingui lligams amb el consistori.

Tot això ho ha exposat la cap de llista de la coalició, Mireia Ingla.

Mireia Ingla

Volem limitar l'acció de l'alcalde a dos mandats, crear una oficina de proximitat dels regidors i publicar els béns dels càrrecs públics.




Ingla ha destacat que l'esperit de la regeneració democràtica i la transparència són la manera de fer de la coalició.

Mireia Ingla

A ERC-R tenim una manera de fer diferent. Tenim molt en compte els ciutadans i l'honestedat i responsabilitat de l'administració.





ERC també ha adoptat el compromís de treballar perquè els regidors tinguin una oficina de proximitat perquè els ciutadans puguin fer arribar els seus suggeriments o queixes de manera directa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.