La uaSC buscarà la col·laboració entre gent gran i joves per superar l'atur


  • Comparteix:

Jaume Massanés

Jaume Massanés

La plataforma un altre Sant Cugat (uaSC) buscarà la combinació de l'experiència i els coneixements de la gent gran amb els joves, assessorant-los o formant-los en diversos àmbits laborals com a eina per superar l'atur. El cap de llista de la formació, Jaume Massanés, també promet potenciar el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) durant el proper mandat i destinar-hi més recursos humans i econòmics, ja que ara és 'insuficient'.

El cap de llista de la uaSC, Jaume Massanés, assegura que cal apostar per la col·laboració entre els joves i la gent gran.

Jaume Massanés

La uaSC apostarà perquè la gent gran pugui assessorar els joves, tant en la formació d'oficis com en la creació d'empreses, per exemple.


La formació també creu que una manera de potenciar el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) és buscar convenis amb les associacions de comerç i empreses de la ciutat per complementar la formació dels aturats i trobar noves ofertes de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.