CiU proposa crear ocupació amb suport a l'emprenedoria i al creixement d'empreses


  • Comparteix:

El número 6 de CiU en un moment de la conferències

El número 6 de CiU en un moment de la conferències

CiU proposa per al proper mandat crear ocupació, generant la creació de noves empreses, ajudant al creixement de les empreses que ja hi ha a la ciutat i la captació d'empreses de l'exterior. Els nacionalistes treballaran per seguir fomentant el Catalonia Innovation Triangle (CIT), que segons el número 6 de la formació, Carles Brugarolas, permet mancomunar serveis amb Rubí i Cerdanyola, i reduir la despesa municipal i als ciutadans. Brugarolas ha explicat les prioritats de CiU en materia de promoció econòmica davant d'un centenar d'empresaris.

La federació nacionalista ha exposat els seus objectius en promoció econòmica, que passen pel foment de la creació d'ocupació i crear dinamisme econòmic. CiU ha promés 'tenir cura' de les persones que busquen feina i facilitar la recerca de feina.

Segons el número 6 de CiU, Carles Brugarolas, ha explicat quin camí seguiran en cas de tornar a formar govern per aconseguir aquests objectius.

Carles Brugarolas

Volem creació de noves empreses, creixement de les que ja estan a la ciutat, que l'entorn afavoreixi el creixement.


Durant la presentació, Brugarolas ha subratllat que CiU farà que l'Oficina d'Atenció a l'Empresa redueixi les barreres administratives al dinamisme econòmic, plantejarà convenis a l'Agència Tributària i la Seguretat Social per esdevenir una finestreta única i finalment ha remarcat que establiran processos més senzills per a les empreses en les tramitacions urbanístiques.

Un altre dels aspectes que ha explicat Brugarolas ha estat la potenciació del CiT, que gestiona Sant Cugat juntament amb Rubí i Cerdanyola.

Carles Brugarolas

El CIT aborda una pluralitat de projectes que tenen a veure amb el posicionament del territori. El CIT ajuda a mancomunar serveis i, per tant, més barata per als ciutadans.


A banda del CIT, Brugarolas ha demanat el suport empresarial per demanar, una vegada més que el TGV passi per la nostra ciutat i l'entrada de Sant Cugat a la zona 1 del transport metropolità, a més de fomentar una gestió integral de les zones empresarials de la ciutat.

El número 6 ha conclòs la seva intervenció subratllant la necessitat del renovar el comerç local, passant per l'ús d'Internet, l'hostaleria local i el turisme, ja que poden generar riquesa a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.