El batxillerat internacional i una taula d'universitats, prioritats de CiU en educació


  • Comparteix:

Conesa ha presentat les seves propostes al vestíbul de l'Escola de Música

Conesa ha presentat les seves propostes al vestíbul de l'Escola de Música

Potenciar el batxillerat, crear una Taula d'Universitats i promoure el talent són els punts que CiU posa sobre la taula per fer de Sant Cugat una 'ciutat educadora'. La federació vol introduir a les escoles de la ciutat el projecte de ciutat intel·ligent per oferir millors condicions tècniques i de connectivitat que permetin un millor treball en xarxa als alumnes de la ciutat. Pel que fa a l'àmbit cultural, la formació aposta pel foment del talent, el suport a les entitats de la ciutat i potenciar l'eix entre el Teatre-Auditori i el futur conservatori de música.

La candidata a l'alcaldia de CiU, Mercè Conesa, ha situat el batxillerat com un dels elements educatius a potenciar de cara al proper mandat. Aquesta aposta es mou en dos eixos: d'una banda, engegar el batxillerat internacional en alguns dels instituts de la ciutat i, de l'altra, traslladar l'institut Leonardo da Vinci a tocar de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Volpalleres.

Mercè Conesa considera necessari oferir l'oportunitat de formar-se en llengües estrangeres.

Mercè Conesa

Volem possibilitar el batxillerat internacional per capacitar als estudiants en llengües estrangeres. Oferirem ajuts i beques per aprendre llengües.



CiU aposta per aprofitar el potencial de talent i de coneixement que ofereixen els centres universitaris ubicats a la ciutat. Amb aquesta idea, la federació nacionalista incorpora al seu programa electoral la creació d'una Taula d'Universitats a l'estil de les diferents taules de participació existents a la ciutat. La candidata, Mercè Conesa, explica la finalitat d'aquesta mesura.


Mercè Conesa

Volem orientar la formació i les necessitats de formació amb l'oferta universitària. Podríem millorar la formació i facilitar serveis.



En l'àmbit cultural, CiU vol aprofundir en les oportunitats que ofereix el circuit format pel Teatre-Auditori i el conservatori de música. A més, la futura sala de concerts i, si hi ha acord, el Teatre de la Unió s'afegirien a l'oferta cultural de la ciutat amb la intenció de fer arribar les propostes culturals a un públic més divers.

Pel que fa a les entitats, CiU es compromet a mantenir el suport a aquelles associacions que 'posin en valor' la llengua i les tradicions 'pròpies de Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.