El PSC fa una crida als votants progressistes per evitar una majoria absoluta de CiU


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor a la seu del PSC

Ferran Villaseñor a la seu del PSC

El candidat a l'alcaldia del PSC, Ferran Villaseñor, ha fet una crida als votants progressistes santcugatencs per evitar una majoria absoluta de CiU en els comicis d'aquest diumenge. Els socialistes aposten per 'un vot de canvi' que els porti al consistori i que eviti 'un govern continuïsta d'escolania de les retallades de Mas'.

El PSC es presenta com 'l'única formació alternativa i de canvi' al govern de CiU. Per aquesta raó, els socialistes demanen als santcugatencs d'esquerres que aquest diumenge s'apropin als col·legis electorals per dipositar el seu vot. El candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat, Ferran Villaseñor, considera que, per evitar santcugatencs de primera o de segona segons els barris on viuen, cal evitar una majoria absoluta de la federació nacionalista.

Ferran Villaseñor

Que a Sant Cugat tothom sigui ciutadà de primera depèn que no hi hagi una majoria de CiU. Nosaltres demanem suport a la pluralitat.



Els socialistes volen incitar el vot progressista com a aspecte clau per aconseguir un bon resultat electoral. El partit aposta per evitar un govern de corró com 'el d'aquests quatre anys de majoria absoluta de CiU', ja que creuen que una oposició forta afavoreix 'un govern fort'. Tot i això, el PSC té 'l'ideari de governar' i, de moment, no fa explícita cap possible aliança política amb la resta de partits.

El PSC ressalta que el seu objectiu 'no és formar un tripartit', però confessa que tampoc no té gaire punts en comú amb els programes del PP ni de CiU, ja que veu 'més coincidència' entre aquestes dues formacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.