El PSC es postula com a alternativa a 'la coalició d'interessos de CiU i PP'


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor durant l'entrevista a Cugat.cat

Ferran Villaseñor durant l'entrevista a Cugat.cat

El PSC veu difícil assolir un pacte amb CiU i fa una crida al vot progressista per esdevenir una alternativa a 'la coalició d'interessos de CiU i PP'. Els socialistes es refermen en la voluntat de fer una auditoria dels comptes de l'Ajuntament per conèixer 'la realitat dels recursos' en cas d'aconseguir formar govern. En una entrevista a Cugat.cat, el cap de llista socialista, Ferran Villaseñor, ha explicat també les seves propostes per reactivar l'economia local, agilitzar l'accés a l'habitatge i promoure el transport públic, entre d'altres. Mira l'entrevista a Cugat tv

Villaseñor veu difícil arribar a una entesa amb la federació nacionalista per les diferències de programa, sobretot en l'àmbit econòmic i de serveis socials.

Ferran Villaseñor

Hi ha moltes diferències amb CiU en l'àmbit econòmic i social. Veig certes coincidències entre PP i CiU.


En matèria econòmica, Villaseñor ha posat l'accent en la promoció del comerç local, al qual preveu destinar una part de l'IBI, i en la captació i creació d'empreses. Dins d'aquest paquet de mesures, els socialistes proposen una millor integració de la ciutat a l'entorn metropolità per establir sinergies en l'àmbit comercial i empresarial.

Una altra de les prioritats de Villaseñor és posar fi a la discriminació que, segons diu, pateixen alguns barris de la ciutat.

Ferran Villaseñor

Hi ha barris que se senten exclosos. No pot ser que hi hagi carrers sense asfaltar als districtes i barris amb menys serveis.


En relació amb la seguretat ciutadana, el PSC considera necessari impulsar la figura de la policia de proximitat per crear complicitat amb els ciutadans.

Aparcaments dissuasius a les entrades de la ciutat i a les estacions de tren, prolongar el circuit de carril bici i una redefinició del sistema de tarifes del transport metropolità són qüestions que el PSC vol tirar endavant en els propers quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.