Lluitar contra la drogodependència i la violència de gènere, fites d'ERC-R per al proper mandat


  • Comparteix:

ERC-R ha presentat les seves propostes en polítiques socails i sanitat davant el CAP

ERC-R ha presentat les seves propostes en polítiques socails i sanitat davant el CAP

Impulsar un pla contra la drogodependència, donar suport a les víctimes de la violència de gènere i fomentar l'habitatge de protecció social només de lloguer són les principals propostes d'ERC-R en polítiques socials i de salut. La coalició independentista també aposta per treballar conjuntament amb les entitats per trobar solucions a les problemàtiques socials i per tornar a posar sobre la taula la construcció de la segona residència pública per a la gent gran i un centre de dia.

ERC-R vol impulsar un telèfon d'atenció i assessorament a les famílies de drogodependents. Fer campanyes de prevenció contra el tabac, les malalties sexuals i els trastorns mentals, com l'anorèxia i la bulímia, són algunes de les mesures que vol prendre la coalició independentista si entra a l'equip de govern. El número 2 de la llista, Jordi Fernández, n'explica més detalls.

Jordi Fernández

Volem rellençar el pla contra la drogoadicció i fer una campanya de sensibilització pel consum de drogues.



En matèria d'habitatge públic, els independentistes volen que les promocions de pisos siguin només de lloguer. Escoltem Fernández.

Jordi Fernández

Nosaltres volem habitatge 100% de lloguer, perquè és patrimoni de la ciutat.




ERC-R també insistirà en la construcció del tercer CAP, ja que creu que la ciutat el necessita. En cas que arribin les retallades en sanitat lluitarà perquè no es tanqui el CAP de Valldoreix a l'agost. Els independentistes han manifestat que les retallades s'han d'aplicar a despeses 'supèrflues', però no en sanitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.