El PP tanca campanya amb aspiracions de ser decisiu per formar govern


  • Comparteix:

El PP de Sant Cugat ha celebrat l'últim acte de campanya amb una crida al vot per esdevenir clau en la composició del futur govern municipal. L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, ha rebut el suport de la líder del partit a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ha destacat la importància de les polítiques de família en una ciutat com Sant Cugat. Camacho i Carreras s'han reunit amb simpatitzants i militants de la formació a la plaça d'en Coll.

Camacho ha posat de manifest la necessitat que el PP de la ciutat aconsegueixi un bon resultat per 'frenar l'independentisme de CiU'. La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha desgranat les prioritats de la formació per a la ciutat.

Alícia Sánchez-Camacho

Volem fer realitat la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola. Els districtes necessiten encara més urbanització i seguretat.




De la seva banda, el candidat a l'alcaldia, Jordi Carreras, remarca que la prioritat popular són les persones.

Jordi Carreras

Posem l'accent en les persones joves de Sant Cugat. La nostra política vol estar al servei del seu desenvolupament.




Els populars asseguren entendre la indignació dels ciutadans que participen a les mobilitzacions d'arreu de l'Estat espanyol i demanen que aquest malestar es faci sentir a les urnes aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.