Villaseñor (PSC) crida a la 'refundació' del partit en un ambient de decepció absoluta


  • Comparteix:

Villaseñor emplaça els militants a una assemblea 'per prendre decisions'

Villaseñor emplaça els militants a una assemblea 'per prendre decisions'

El candidat del PSC, Ferran Villaseñor, considera que el seu partit està 'desorientat' i crida a fer una reflexió conjunta amb els militants en una assemblea. Els socialistes han obtingut els pitjors resultats de la seva història a la ciutat, amb dos regidors i el 9'18% dels vots, i veu com el PP els supera com a segona força.

Els resultats obtinguts pels socialistes a Sant Cugat han estat un 'toc d'atenció per a la política i per als socialistes', tant a àmbit local com nacional. Aquestes han estat les primeres paraules que el cap de llista del PSC, Ferran Villaseñor, ha transmès després de viure amb decepció, concentració i poca companyia el transcurs de la jornada electoral.

El PSC ha perdut dos regidors amb 2.773 suports, que representen el 9'18% dels vots totals, i ha baixat cinc punts percentuals respecte les municipals del 2007. Són unes xifres que, segons Villaseñor, responen al vot de càstig i ha de portar 'reflexió' i una 'refundació absoluta del partit'.

Ferran Villaseñor

Aquests resultats són molt doletns. Hi ha un vot de càstig pel PSC. Hem de fer una profunda reflexió i reconsiderarem la manera d'afrontar el socialisme a Sant Cugat.




El PSC ha d'atendre, ara, a noves perspectives que, tal com assegura el seu número 1, passen per 'reconsiderar com s'ha d'afrontar el socialisme a Sant Cugat'. Villaseñor també ha criticat la gestió dels socialistes a àmbit nacional i ha dit que la formació hauria de primar 'la C' - de Catalunya -. 'Hi ha coses que no es poden fer així', ha dit.

Pel que fa a l'EMD de Valldoreix, on la Candidatura de Progrés i Catalanista - el bipartit entre el PSC i ICV-EUiA - ha quedat com la segona força, l'alcaldable ha destacat que cal replantejar-se les formacions.

Ferran Villaseñor, número 1, i Pere Soler, número 2, seran els regidors que representaran el PSC al ple de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.