CiU revalida majoria absoluta amb rècord de vots i de regidors


  • Comparteix:

Conesa i Recoder, durant la nit electoral

Conesa i Recoder, durant la nit electoral

L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, assegura que la majoria absoluta aconseguida aquest diumenge avala el model de ciutat impulsat per CiU. La federació nacionalista obté el segon millor resultat en unes eleccions locals, amb 15 regidors que superen les xifres de l'exalcalde Lluís Recoder durant el darrer mandat.

CiU ha obtingut aquest diumenge els segons millors resultats relatius de la història del partit en unes eleccions municipals. En vots absoluts, la federació ha obtingut 13.954 suports, mig miler més que fa quatre anys. En nombre de regidors, els nacionalistes arriben els 15 representants i superen els 14 assolits fa quatre anys. D'aquesta manera, CiU deixa 10 regidors enrere la segona força, el PP.

Segons Conesa, la victòria és un aval a la manera de gestionar la ciutat de CiU.

Mercè Conesa

Una vegada més, la ciutadania ens dóna suport i ens fa confiança perquè portem la ciutat pel rumb que la gent creu correcte.



Per districtes, CiU també ha arrassat. La federació ha obtingut gairebé el 50% de sufragis al nucli I, al nucli II, Valldoreix i Mira-sol. També ha guanyat a la Floresta i a les Planes, amb el 24,6% i el 33,5%, respectivament. Malgrat la majoria absoluta, Conesa diu que vol estendre la mà a l'oposició.

Mercè Conesa

Sempre he dit que s'ha d'escoltar l'oposició i més l'oposició de Sant Cugat, que és constructiva.


Conesa ha rebut el suport d'un centenar de militants a la seu del CDC durant la nit electoral. Entre ells, hi havia l'exalcalde i conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que ha dit sentir-se emocionat per la victòria de la seva successora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.