La uaSC diu que els resultats els encoratgen a treballar per a les properes eleccions


  • Comparteix:

Jaume Massanés de la uaSC dóna les gràcies als seus votants

Jaume Massanés de la uaSC dóna les gràcies als seus votants

La plataforma veïnal un altre Sant Cugat (uaSC) assegura que els resultats de les eleccions són 'una bona xifra', si es té en compte la curta vida de la formació. El candidat de la uaSC, Jaume Massanés, ha dit que aquests vots els encoratgen a seguir treballant de cara als comicis del 2015. En total, la plataforma va obtenir 597 suports, el que representa 1'97% dels sufragis.

En un comunicat, el cap de llista de la uaSC, Jaume Massanés, ha fet arribar un agraïment als col·laboradors de la plataforma i als 597 santcugatencs que els han donat el seu vot a les urnes.

Massanés ha destacat que 'es tracta d'un bon resultat', que 'tenen una gran responsabilitat a partir d'ara' i que 'seguiran creixent per preparar-se per a les eleccions del 2015'. El candidat ha remarcat que la uaSC compta amb només tres mesos de vida i ha subratllat els pocs mitjans amb els quals han tirat endavant la campanya electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.