Villaseñor (PSC): 'Ens hem vist arrossegats per una davallada dels socialistes arreu'


Temes relacionats

CiU amplia la majoria absoluta, la CUP entra al consistori i ERC desapareix del ple (22/mai/11)

Villaseñor (PSC) crida a la 'refundació' del partit en un ambient de decepció absoluta (22/mai/11)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor creu que la política nacional i estatal els ha perjudicat

Ferran Villaseñor creu que la política nacional i estatal els ha perjudicat

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha vinculat directament els mals resultats obtinguts per la formació socialista a la ciutat amb la pèrdua de suport del partit tant a àmbit nacional com estatal. En aquest sentit, Villaseñor ha reclamat una 'refundació' del partit que el porti a reconnectar amb els seus votants de perfil més catalanista i obrerista. Tot i això, el cap de llista socialista a les eleccions passades també ha culpat el poc temps transcorregut des que es va formar la seva candidatura fins els comicis com a factor important del retrocés electoral.

En declaracions a Cugat.cat, Villaseñor ha atribuït la gran davallada electoral del seu partit, que els ha dut a tenir dos de 25 regidors, a la devaluació de la 'marca socialista' a Catalunya i a tot l'Estat, però també ha assenyalat errors comesos a àmbit local.

Ferran Villaseñor

Haver posicionat la nostra candidatura només tres mesos abans de les eleccions ens ha perjudicat a àmbit local.



Segons el líder de la formació socialista, és necessari que les esquerres en general i el PSC en particular reconnectin amb el seu electorat catalanista i de classe treballadora.

Ferran Villaseñor

El PSC ha de recuperar un perfil més propi, i ha de fer polítiques percebudes com un suport a les persones treballadores.



Segons Villaseñor, el perfil propi del PSC no s'ha sabut transmetre correctament i s'ha 'desdibuixat', i que això s'ha traduït en un vot de càstig. El cap de llista socialista n'ha posat com a exemple la recent votació en contra del retorn del fons de competitivitat que van dur a terme els diputats socialistes catalans, entre elles la santcugatenca Montserrat Colldeforns, al Congrés dels Diputats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.