El PSC segueix liderant el Consell Comarcal tot i perdre-hi pes


  • Comparteix:

Seu del Consell Comarcal, situat a Terrassa

Seu del Consell Comarcal, situat a Terrassa

Els resultats de les eleccions municipals han canviat el panorama polític del Consell Comarcal. El PSC ha perdut tres consellers, tot i que segueix sent la primera força de l'ens amb 13 representants, mentre que CiU es manté en la segona posició i es queda a només dos consellers dels socialistes. El PP passa a ser la tercera força i guanya dos consellers i en té sis. Completen l'arc ICV-EUiA, que manté cinc consellers, ERC que en perd un i es queda amb tres. Finalment, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), que continuen al consell amb un representant.

Els prop de 92.000 vots que va obtenir el PSC arreu de la comarca li han permès mantenir la primera posició del Consell Comarcal en nombre de representants, que passa de 16 a 13. La segona força de l'ens continua sent CiU, que amb poc més de 69.000 sufragis guanya dos representants i en té 11.

La tercera força és ara el PP, que de quatre consellers passa a sis. ICV-EUiA, tot i que manté els cinc consellers, passa a ser la cinquena força del Consell Comarcal. ERC, que registra menys suports arreu de la comarca, perd un conseller i ara en té tres. Finalment, la CAV manté l'únic conseller que tenia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.