La CUP prioritza la lluita contra les retallades de cara el proper mandat


Temes relacionats

La CUP entra al consistori i esdevé la força independentista al ple (22/mai/11)


  • Comparteix:

Representants de la CUP

Representants de la CUP

Lluitar contra les retallades socials i treballar a favor dels drets laborals dels ciutadans són els principals objectius de la CUP de cara el proper mandat. La formació, tot i haver entrat al consistori, continuarà la seva feina al carrer. Ho ha explicat el número 2 de les llistes de la CUP a les eleccions passades i futur regidor, Ignasi Bea.

La CUP aposta per fer una oposició frontal dins el consistori i aportar una 'veu transformadora al ple' que, segons Bea, era necessària. Bea explica quines són les prioritats dels independentistes. Són declaracions a Cugat.cat.

Ignasi Bea

Cal fer una oposició ferma contra les retallades. Plantejarem alternatives al model de ciutat.


D'altra banda, la CUP encara no ha decidit com s'organitzarà el seu grup municipal, però en els propers dies convocaran una assemblea per establir les línies bàsiques d'actuació a l'Ajuntament. Bea ha recordat que els regidors són portaveus de l'assemblea dins el consistori. A més, ha afegit que la CUP aposta per les rotacions dels regidors i ha dit que no cobraran el sou íntegre. Bea ha subratllat que continuaran treballant des del carrer.

Ignasi Bea

No volem perdre la nostra essència. Entrem a l'Ajuntament, però amb un peu a fora per tenir contacte amb el carrer.





La CUP ha obtingut dos representants en les eleccions del 22 de maig amb 2.346 vots, que representen el 7'75% de l'escrutini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.