El PSC demana la revisió dels vots nuls


Temes relacionats

Villaseñor (PSC) crida a la 'refundació' del partit en un ambient de decepció absoluta (22/mai/11)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, durant la nit electoral

Ferran Villaseñor, durant la nit electoral

El PSC ha demanat la revisió dels vots nuls a Sant Cugat per veure si això els hi donaria un regidor més. El partit, a través del seu representant a la Junta Electoral de Terrassa, ha presentat una reclamació, ja que l'assoliment del tercer regidor es va quedar a pocs vots de diferència. Tot i així, el PSC no ha concretat si aquesta diferència és en detriment del quart regidor del PP o del quinzè de CiU.

El PSC ha aclarit a Cugat.cat que la seva reclamació no respon a cap 'sospita', sinó que és per assegurar-se que no deixen 'res a la sort'. El partit espera que entre els vots nuls hi hagi algun suport més que els hi permeti assolir un tercer regidor.

Ho ha explicat el director de campanya del PSC, Miquel Cáceres.

Miquel Cáceres

A través dels representants a la Junta Electoral de Terrassa hem demanat la revisió dels vots nuls per veure si podem aconseguir el tercer regidor.



A Sant Cugat s'han comptabilitzat 468 vots nuls (1,52%) a les darreres eleccions municipals, celebrades el diumenge 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.