ICV-EUiA buscarà el vot indecís en uns comicis on 'res està decidit'


Temes relacionats

Calderon (ICV-EUiA): 'La tarifació social no es percep i s'ha de millorar' (10/oct/12)

ICV-EUiA aposta per adequar l'IBI a les possibilitats de la ciutadania ( 9/oct/12)


  • Comparteix:

Boix i Roser Casamitjana, en roda de premsa

Boix i Roser Casamitjana, en roda de premsa

La campanya electoral d'ICV-EUiA a Sant Cugat pivotarà sobre la defensa del dret a l'autodeterminació i la dignitat d'un país que no es vegi sotmés a les decisions de Madrid i dels mercats internacionals. A l'espera que l'executiva comarcal decideixi els candidats a les llistes, els ecosocialistes santcugatencs asseguren que 'res està decidit' en aquests comicis i que ICV-EUiA treballarà per convèncer l'electorat indecís que vegi en el dret a decidir un full de ruta.

La secció local d'ICV-EUiA ha esbossat aquest dimarts les línies generals sobre les quals girarà la seva campanya electoral per a les eleccions del 25 de novembre. El copresident de la formació, Xavier Boix, ha apuntat dos vectors: democràcia i dignitat. Boix considera que Catalunya no pot continuar 'agenollada' davant el govern espanyol i els mercats internacionals i que els catalans tenen dret a decidir el model de país que volen en un context de retallades.

Xavier Boix

ICV-EUiA des de sempre ha defensat el dret a decidir. Volem decidir la relació amb l'Estat però també les polítiques que es fan al nostre país.


Boix ha apuntat que res està decidit en aquests comicis i que la formació està decidida a convèncer l'electorat indecís que, segons el partit, és d'un 40%. També ha carregat contra el president de la Generalitat, Artur Mas, per haver 'aprofitat' la marea independentista de l'Onze de Setembre per treure rèdit polític en uns comicis. Boix ha lamentat que el govern no aprofités la proposta d'ICV-EUiA -prèvia a l'anunci d'eleccions- de convocar una consulta i segellar un pacte nacional.

Aquest dimecres es reunirà l'executiva comarcal del partit per decidir els seus representants a les llistes electorals. Boix, que en els últims comicis catalans va ocupar el número 14, ha dit que seria 'fantàstic' si l'executiva comarcal li proposa anar de nou a les llistes.

D'altra banda, ICV-EUiA ha anunciat que canviarà en breu la ubicació de la seva seu local, ubicada al carrer de Santiago Rusiñol, per traslladar-se al número 5 del carrer de Sant Jordi. El motiu del trasllat és treballar en un espai més ampli que pugui encabir tot tipus d'activitats de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.