Núria Gibert, 13a a la llista de la CUP que finalment concorre a les eleccions


Temes relacionats

La CUP acorda a Molins de Rei si concorre a les eleccions al Parlament (13/oct/12)

25-N: La CUP admet que té moltes coses a dir i que cal fer un pas endavant ( 4/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea nacional / Font: @CUPnacional

Imatge de l'assemblea nacional / Font: @CUPnacional

La santcugatenca Núria Gibert ocupa el número 13 de la llista electoral de la CUP per Barcelona per a les properes eleccions del 25-N. L'acompanyarà el també santcugatenc Ramon Piqué en el número 61. Aquests són els primers comicis nacionals on concorrerà la formació, després que ho ha ratificat aquest dissabte l'assemblea nacional a Molins de Rei. Com tots els partits sense representació, la CUP haurà de presentar les signatures del 0,1% de l'electorat de la circumscripció on es presenta per poder participar als comicis, fet que a Barcelona correspon a unes 4.500 signatures i més de 5.000 per a tot Catalunya.

Una quinzena de membres locals de la formació han participat aquest dissabte a l'assemblea nacional celebrada a Molins de Rei, on s'ha decidit que la CUP es presenti a les properes eleccions al Parlament. Un projecte que comptarà amb els santcugatencs Núria Gibert i Ramon Piqué.

La membre de la CUP de Sant Cugat Núria Gibert ha explicat que vol aportar la visió vallesana als objectius del partit.

Núria Gibert

Una mirada rupturista, un posicionament d'esquerres, independentista. Intenterem buscar la transformació social i la construcció nacional en el marc dels Països Catalans.


De la seva banda, el regidor i portaveu del grup municipal de la CUP de Sant Cugat, Guim Pros, ha defensat que es presenten a les eleccions al Parlament per vincular independència amb la transformació social.

Guim Pros

Posar sobre la taula la independència d'una part de la nostra nació, que ha d'estar vinculada a la transformació social.


La CUP necessita més de 5.000 signatures per presentar-se a totes les demarcacions. Una xifra que, per a Pros, podran assumir amb facilitat, tot i considerar que és una mesura 'injusta'. L'assemblea nacional extraordinària d'aquest dissabte també ha elegit els caps de llista de la CUP que seran David Fernández per Barcelona, Lluc Salellas per Girona, Antonieta Jané per Lleida i Jordi Martí per Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.