David Gutiérrez entra a les llistes del PSC com a número 80


Temes relacionats

L'assemblea local del PSC proposa Soler i Gutiérrez per a llista electoral ( 9/oct/12)


  • Comparteix:

David Gutiérrez / Font: Socialistes.cat

David Gutiérrez / Font: Socialistes.cat

El santcugatenc David Gutiérrez és el número 80 per Barcelona de les llistes del PSC a les eleccions al Parlament. El partit ha ratificat aquest diumenge en un consell nacional les seves llistes. Gutiérrez és secretari d'Organització del PSC local.

El santcugatenc David Gutiérrez s'ha mostrat sorprès per la seva inclusió a les llistes i ha refermat el seu compromís amb el projecte del partit i el seu camí a les eleccions.

David Gutiérrez

Estic segur que en els propers dies ens posarem a treballar i si cal amb més motivació donades les circumstàncies.


De la seva banda, el primer secretari local del PSC, Michael Cáceres, ha remarcat el caràcter renovador de la proposta electoral socialista i ha felicitat la consideració de Gutiérrez en les llistes.

Michael Cáceres

Es tracta d'una llista renovadora, però que també té en compte aquells candidats que han fet una bona feina al Parlament.


L'altre candidat a les llistes proposat per la secció local del partit, Pere Soler, ha quedat fora de la proposta socialista encapçalada per Pere Navarro per a les eleccions del 25 de novembre. La resta de circumscripcions estan encapçalades per Juli Fernández a Girona, Xavier Sabaté a Tarragona i Àngel Ros a Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.